Om
Lær å bruke det som gror rundt deg. Vi lager spagetti av løvetann, suppe og salater med det du lett kan finne i hagen eller grøftekante
Du vil:
Få et foredrag om bruk av ville vekster. Hvordan finne dem og hva du kan bruke.
Lær å bruke brennesle og løvetann på mange vis. Fra mat, krydder til tekstil og tau. Plantene er utrolig næringsrike, rike på både vitaminer og mineraler. I tillegg er de rike på fiber og kalorifattig. Du kan lage suppe, steke og koke, bake, tørke de til te og lage pesto og du vil få både smake og teste å lage noe selv. I gamle dager var brennesle en viktig plante for tekstiler også, du får se hvordan og lage en et lite "smykke".
Bli med på en liten tur rundt gården der vi plukker ingredienser og få høre litt om gårdens utstillinger og hageanlegg.
Kursleder Anni Onsager er eier av Eker gård har hatt urter og "ugressmat" som hobby i mange år og deler sine erfaringer.
TripAdvisor
Veiledende priser
Billettype | Billettavgift |
---|
Pris | NOK 750,00 billetter |
NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.