Viltweekend på Danebu
Om
Velkommen til Viltweekend 2024 - 18. og 20. oktober!
Dette er virkelig høstens høydepunkt! Det blir viltmenyer hele helgen, vinsmaking med Christer Berens, peiskos og atmosfære. Nyt senhøstfjellet på dagtid og nydelige smaksopplevelser på kveldstid.
Program:
Fredag 18.10. kl. 19:00: Lille Viltaften med 3-retters viltmeny
Lørdag 19.10. kl. 18:00: Viltaften med 4-retters viltmeny kombinert med Vinsmaking med Christer Berens.
På menyen under Viltaften, blir det blant annet whiskey gravet rype, røkt reinsdyr, sik fra Strandefjorden, elg fra Vaset og tilslørte bondepiker med bær fra Valdres.
Navnet Christer Berens er synonymt med vin. Berens er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Han har også skrevet flere vin – og matbøker og kjent fra TV2s «God Morgen, Norge» og P4s «Nytelsesfredag». Han holder også vinkurs og foredrag, og turnerer land og strand for å bidra til å gi flere smaksopplevelser med mat og vin.
Pakketilbud opphold:
Overnatting, valg av lunsj (velg mellom matpakke og lunsj i Peisestuen Mat- og Vinbar), 4-retters viltmeny med vinsmaking med Christer Berens. Dersom du ønsker å komme fredagen, får du dagens 3-retters viltmiddag denne kvelden.
Pris fra 3293,- per person i dobbeltrom.
Book pakken her.
Kun Viltaften
Ønsker du å kun bli med på Viltaften med 4-retters viltmeny kombinert med vinsmaking med Christer Berens på lørdag kl. 18:00?
Pris: 1795,- per person. Vin som er en del av smakingen er inkludert.
Reserver ditt bord her.
Kun Lille Viltaften
Ønsker du å kun bli med på 3-retters viltmeny på fredag kl. 19:00?
Pris: 845,- per person. Drikke kommer i tillegg.
Reserver ditt bord her.
TripAdvisor
Åpningstider
Danebu Kongsgård (18 okt 2024 - 20 okt 2024) |
---|