For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Gratis konsulenthjelp til næringsdrivende - bruk den!

16. April 2020

- Ta kontakt og bruk oss som støttespillere i denne vanskelige tiden, oppfordrer Valdres Næringshage og de fire konsulentene Magne Kampen, Øivind Langseth, Rolf Bolstad og Olav Kristian Huseby (Foto: Valdres Næringshage)

Valdres Næringshage har fire lokale konsulenter som gratis svarer på spørsmål rundt ulike krisepakker og tiltak for næringsdrivende under koronautbruddet.
17. april åpner kompensasjonsordningen for bedrifter med stort omsetningsfall grunnet koronakrisen, og i Næringshagen regner de med at en del trenger hjelp til å forstå regler og frister.

Tekst: Lene Hovi
Valdres Natur- og Kulturpark

Lav terskel

- Hos oss er det lav terskel for å stille spørsmål. Det er et mylder av tiltak, søknadsfrister og krisepakker som rulles ut, og jeg har stor forståelse for at dette kan oppleves som en jungel å navigere i. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne ut av hva du som næringsdrivende må fokusere på for din bedrift, sier Hilde Tveiten Døvre i Valdres Næringshage.

Tilbudet om konsulenthjelp ble opprettet 27. mars og raskt utvidet, og siden oppstart har teamet mottatt cirka seksti henvendelser.

Les mer om dette tilbudet her

- Næringsdrivende i Valdres spør om alt, men situasjonen rundt kompensasjonsordningen er det mange spørsmål knytta til. Videre er det også spørsmål rundt midler til utvikling og kompetanseheving, sier Tveiten Døvre.

De fire lokale konsulentene har bakgrunn fra bank, gründervirksomhet og offentlig sektor.

- Olav Kristian Huseby, Magne Kampen, Øivind Langseth og Rolf Bolstad er lokale ressurspersoner og kjenner næringslivet i Valdres godt. I tillegg er de skikkelig hyggelige karer, så ikke nøl med å ta kontakt, sier Tveiten Døvre.

Regionens eget hjelpeteam

Linda Mæhlum Robøle er regionrådsleder i Valdres og vil, på vegne av ordførerne i regionen, oppfordre næringsdrivende til å benytte tilbudet fra Næringshagen.

- Vi får innspill på at det kan være krevende å orientere seg om hvilke økonomiske hjelpeordninger som er etablert for næringslivet, hva de enkelte bedriftene kan søke om, og hvordan man går fram. Det er flott at vi har et eget regionalt hjelpeteam som bistår med gratis veiledning via Valdres Næringshage i denne spesielle situasjonen, sier Mæhlum Robøle.

Ta kontakt med Valdres Næringshage på epost: post@valdres-nhage.no eller på telefon 61 35 64 00

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

følg oss på Facebook