For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Fjellvang Transport er nytt medlem i Visit Valdres

12. Januar 2017

Fjellvang Transport AS – nytt medlem i Visit Valdres

Fjellvang Transport AS er etablert i Rogne.  Det begynte med Ingvald Fjellvang som kjøpte lastebil i 1936 og begynte å kjøre takskifer fra Skiferbruddet i Rogne, Øystre Slidre. Han hadde planbil, og skiferen var lasta og lossa for hand. Den ble transportert til Fagernes, der den gikk videre med jernbane. I 1980 ble bedriften registrert som aksjeselskap. Firmaet har i dag 5 biler, krokbiler og kranbil.  Tre går på langtransport og kjører blant anna skifer fra Icopal i Rogne. Bedriften kjører også flis og søppel til Oslo, Østfold og Trøndelag.  Fra Oslo og hjem laster de stykkgods, mest byggevarer.  Selskapets leder, Bjørn Ivar Gunhildgard, sitter i dag i forbundsstyret i Norges Lastebileierforbund, en viktig posisjon i et konkurranseutsatt transportmarked.

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
visitvaldres