Bakeriet i Bagn er med på laget

Helge Gjerdalen Holte startet driften i det som engang var Nyseth Bakeri som sto tomt i 33 år.  I mai 2016 flyttet bakeriet 40 m, rett over gata i Bagn.  Du finner det i det gamle samvirkelaget like ved brua ved innkjøringen fra nord. Bakeriet i Bagn bruker en gammel Agder-ovn som er bygd opp av teglstein. Ovnen ble høsten 2015 demontert i det nedlagte bakeriet til Stokkenes i Fresvik i Sogn og ca. 5 tonn stein ble fraktet over fjellet og murt sammen av Einar Bakken.  Bakeriet i Bagn skal lage brød som kun er basert på mjøl og vatn, samt surdeig og gjær. Ingen kunstige ingredienser eller snarveger eksisterer!

Vi har utsalg i bakeriet. I tillegg får du brød og kanelsnurrer i Spar Bagn, Spar Leira, Eurospar Fagernes, Coop Reinli, Rema 1000 Leira, Jokerbutikkene i Begnadalen, Hedalen, Tisleidalen og Vaset samt hos Valdres Mathus

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: