For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Bakeriet i Bagn er med på laget

20. Januar 2017

Helge Gjerdalen Holte startet driften i det som engang var Nyseth Bakeri som sto tomt i 33 år.  I mai 2016 flyttet bakeriet 40 m, rett over gata i Bagn.  Du finner det i det gamle samvirkelaget like ved brua ved innkjøringen fra nord. Bakeriet i Bagn bruker en gammel Agder-ovn som er bygd opp av teglstein. Ovnen ble høsten 2015 demontert i det nedlagte bakeriet til Stokkenes i Fresvik i Sogn og ca. 5 tonn stein ble fraktet over fjellet og murt sammen av Einar Bakken.  Bakeriet i Bagn skal lage brød som kun er basert på mjøl og vatn, samt surdeig og gjær. Ingen kunstige ingredienser eller snarveger eksisterer!

Vi har utsalg i bakeriet. I tillegg får du brød og kanelsnurrer i Spar Bagn, Spar Leira, Eurospar Fagernes, Coop Reinli, Rema 1000 Leira, Jokerbutikkene i Begnadalen, Hedalen, Tisleidalen og Vaset samt hos Valdres Mathus

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
visitvaldres