For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Følger opp suksessen fra i fjor

30. Oktober 2018

Hemsingfestivalen og Valdres sommersymfoni spiller opp til julekonsert i Tingnes Kirke. Med seg har de gode venner.

Borte bra, men hjemme best!

Valdresjentene Guro Kleven Hagen (24) og søstrene Eldbjørg Hemsing (28) og Ragnhild Hemsing(30) har allerede rukket å gjøre stor suksess i både inn- og utland. Valdres har imidlertid alltid vært deres hjerter nærmest, og de er arbeider nå som kunstneriske ledere for hver sin Valdresfestival, henholdsvis Valdres sommersymfoni og Hemsingfestivalen. Der byr de på store musikalske møter, med kvalitet fra øverste hylle!

Etter mangeårig suksess og festivaler på hver sin kant av året, ble det imidlertid naturlig å endelig kunne få til et samarbeid. Resultatet av dette var en julekonsert i 2017 i en fullsatt Aurdal kirke med over 300 lokale og tilreisende publikummere.

Samarbeidet ga mersmak, og etter fjorårets store suksess inviterer nå Hemsingfestivalen og Valdres sommersymfoni på ny til julekonsert.  

Denne vil finne sted i Tingnes Kirke den 9.desember kl 18.00!

Her kan du kjøpe billetter til konserten

Store musikere med tilknytning til Valdres

Med seg har de tre gode venner, som alle er store navn i musikk-Norge. Til felles har de alle et forhold til Valdres, enten som hjemsted, som faste deltakere på sommerkurs og etter hvert som festivalartister på Hemsingfestivalen eller Valdres sommersymfoni – festivalen.

Frida Fredrikke Waaler Wærvågen, cello.

Frida Fredrikke har vokst opp med sommerkurs under Valdres sommersymfoni og er i dag en internasjonalt anerkjent cellist. Hun har blant annet vært solocellist i det kongelige svenske operaorkester i Stockholm. Hun er også seksjonsleder i Ensemble Allegria. Hun har deltatt på flere store festivaler, blant annet Hemsingfestivalen og Valdres sommersymfoni – festivalen.

Ole Christian Haagenrud, piano.

Ole Christian har også lang fartstid på sommerkurs i Valdres som barn, og er i dag en av Norges mest lovende unge pianister. Han har vunnet flere priser og har spilt på flere presitsjetunge scener rundt om i Europa.

Svein Erik Sagbråten, tenor.

Svein Erik er født og oppvokst i Aurdal og har vært fast solist ved nasjonaloperaen siden 1994. Han har sunget flere hovedroller og er en ettertraktet solist. Han har opptrådt flere ganger på Hemsingfestivalen.

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

følg oss på Facebook