Restaurant Heimatt
Om
Restaurant Heimatt
Rettene på menyen varierer fra det helt enkle til mer avansert kokkekunst med røtter i det norske kjøkkenet, men alt som serveres har tydelige innslag fra området rundt Beitostølen. Reinlav, krekling og sevje brukes i harmonisk samspill med rype, reinsdyr og geitost. Gjennom hele menyen oppstår nye smaker, der noen utfordrer og andre forener. De lokale produsentenes kjærlighet til det de produserer skal videreformidles på din tallerken.
Tanken bak vår meny er å alltid by deg på sesongens beste råvarer og gi deg nye smaksopplevelser hver gang du besøker oss. På Restaurant Heimatt spiller alltid maten en hovedrolle, perfekt tilberedt og servert sammen med spennende tilbehør.
Vi har fokus på lokale, bærekraftige råvarer. En nøye utvalgt vin- og ølmeny er med på å skape det perfekte samspillet mellom mat og drikke, og alt serveres til en svært fornuftig pris. Menyen endres kontinuerlig og ofte flere ganger i uken.
TripAdvisor

- Service
- Verdi
- Mat
- Ypperlig35
- Svært bra3
- Gjennomsnitt2
- Dårlig2
- Forferdelig0
Siste anmeldelser:
- Gry RDet beste måltidet eg har fått på en restaurant nokon sinne!30/09/2022Vi bestilte 4 retters: Hjorteterrin, Potet og purreløksuppe, lammerullade med en lammefilet på toppen og isteden for ingefæris med gin, valgte to av sjokoladeterrine . Begge deler nydelig... Les hele anmeldelsen
- Arne NOslo, NorgeType reise:ParTopprestaurant på fjellet16/12/2022Vi har gjestet Heimatt pg forgjengeren Bare Kos ved flere anledninger og alltid vært strålende fornøyd. Heimatt har ved våre besøk alltid hatt en godt sammensatt set meny, men hvor det finnes... Les hele anmeldelsen
- hauka2023Type reise:Venners utflukterGruppe middag24/02/2023Anbefale på det sterkeste for en spesiell opplevelse, kul opplevelse om man ønsker noe ekstra. Litt ekstra med tanke på pris men anbefales Les hele anmeldelsen