For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Ønsker deg velkommen til kollegalønsj

17. Oktober 2019

Lokalmatprodusenter ønsker velkommen til KollegalønsjKollegalønsj under Rakfiskfestivalen: Lokale matprodusenter frister med varmretter og lokalmatmarked i teltet på Skiferplassen torsdag og fredag under Rakfiskfestivalen. Bak fra venstre: Knut Johan Holden (Rein Valdresmat), Erlend Bringsli (Plassen forsøksgård), Kristian Belsheim (Små Vesen), Kathrin Aslaksby (Olestølen) og Oscar Roos (Solheim Ysteri). Fremme fra venstre: Bente Rakstad (Moahaugen) og Siri Ødegård (Piltingsrud Gard) Foto: Lene Hovi

De fem siste årene har begrepet "Kollegalønsj" under Rakfiskfestivalen begynt å feste seg for oss innfødte i Valdres. I år jubilerer konseptet, og lokalmatprodusentene håper å se et smekkfullt telt på Skiferplassen torsdag og fredag, 31. oktober og 1. november.

Tekst: Lene Hovi
Valdres Natur- og Kulturpark
redaksjonen@valdres.no

- Dette konseptet er så hyggelig, både for oss lokalmatprodusenter og for små og store bedrifter eller gode venner som ønsker å unne seg en lønsjpause utenfor kontorveggene, sier Bente Rakstad som sammen med Siri Ødegård, Kathrin Aslaksby og Bjørg Berge organiserer årets lokalmattelt.

Som alltid står lokalmatteltet midt på Skiferplassen og er åpent fra kl. 11.00 til 18.00 de to første dagene under Rakfiskfestivalen. Lørdag gjøres teltet om til smakstelt og rakfiskkåring.

Ville smaker og godt øl

Nytt av året er at det er flere produsenter som selger varm mat i teltet, der du kan velge mellom blant annet hjorteburger, kjebab-lefse, viltgryte, angusburger, elgpølse, bakevarer og selvsagt rakfisktallerken. I tappekranene finner du, som vanlig, lokalt øl fra Små Vesen.

- Menyen er sammensatt av smaker vi har god erfaring med at faller i smak hos lokale ganer. Kortreise råvarer i sin beste sesong. Rett og slett en smak av Valdres, sier Siri Ødegård.

Lokalmatmarked i samme telt

Midt mellom gryter og langbord finner du et bugnende marked der ti lokalmatprodusenter byr på kjente og kjære varer av ost, bær, honning, kurv og andre kjøttvarer.

- Dette er en flott mulighet for å handle inn godvarene til jul. Vi ønsker velkommen til alle som vil nyte en deilig lønsj eller handle lokalmat disse dagene, vi gleder oss til å åpne dørene, sier Kathrin Aslaksby.

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Nyheter Fra Valdres

se Valdresnyheter

News

Mai 2020