REKO-ringen har utlevering før påske - skaff deg lokale godbiter!

- Vi håper at flest mulig benytter muligheten til å skaffe seg noen skikkelige godbiter til påske og samtidig støtter opp rundt lokale matprodusenter, sier Erlend Bringsli som administrerer REKO-ringen i Valdres.

Fredag 3. april blir det utlevering foran Valdres Storhall på Leira (Skulevegen 18) kl 17-18

Tommel opp fra kommunelegen

- Vi har hatt fin dialog med kommuneoverlegen i Nord-Aurdal som har godkjent reglene vi setter opp for denne utleveringen. Her vil alle forhåndsregler tas i bruk, med stor avstand mellom utleveringsbodene og gode kø- og hygieneregler. Det er minst like trygt å hente varer her som å stikke innom butikken, sier Bringsli.

Han forteller at det fra mandag 30. mars vil bli lagt ut godt med varer fra mange produsenter på Faceboog-gruppa: REKO-ringen i Valdres

Slik gjør du det:

Klikk deg inn på denne linken, eller søk opp REKO-ringen Valdres på Facebook. Om du ikke er medlem allerede, be om å få bli medlem av gruppen. Kort tid etter vil medlemsskapet ditt bli godtkjent, og du ser postene til alle produsentene, hvilke varer de kan levere og til hvilken pris.

Bestilling legges i kommentarfeltet til hver produsent og det avtales betaling. Kun Vipps og kort kan benyttes i disse koronatider, ingen kontanter.

Administrator for REKO-ringen Valdres, Erlend Bringsli, er honningprodusent og lokalmat-entusiast. Denne uka sitter han på vakt hos Nord-Aurdal Brannvesen og organiserer REKO-ring  informasjon og utlevering mellom slagene. Han håper mange vil støtte opp om lokalmatprodusentene i denne tiden ved å handle inn godbiter til påske via REKO-ringen i Valdres.

Nyheter Fra Valdres

se Valdresnyheter

News

mars 2024

februar 2024

januar 2024

>
>
>
visitvaldres