Bli med og sett preg på 17.mai-sendingen fra Valdres

Gleder seg: Marit Hougsrud leder den digitale sendingen fra hele Valdres som kan sees på kommunenes Facebooksider og nettsider, samt lokalavisa "Valdres" sin nettside (Foto: Lene Hovi)

På nasjonaldagen, mandag 17. mai kl 19.00, inviterer ordfører i Sør-Aurdal, Marit Hougsrud, til digital 17. mai sending fra hele Valdres. Det blir klipp fra feiringen i de seks valdreskommunene og kulturelle innslag fra kinosalen på Fagernes. 

- Vi får innslag med russen og skal vise frem det beste Valdres har å by på av kulturelle uttrykk og sprell, sier programleder Marit Hougsrud om sendingen som sendes på alle kommunenes og Valdres Natur-og Kulturpark sine Facebook-sider. Du kan også se sendingen via vår regionale lokalavis "Avisa-Valdres" på nett, sier Hougsrud.

- Vi starter klokken 19.00 og har en intens og hyggelig time med program å by på, sier Hougsrud.

Send inn bilder

Alle har et kamera i lomma i våre dager, og i løpet av sendingen vil det også vises innsendte bilder fra feiringen rundt om i Valdres

- Vi håper virkelig at publikum vil sende inn bilder til oss som vi kan vise underveis i sendingen. I flere kommuner er 17. mai- feiringen allerede i gang, så send inn bilder fortløpende til redaksjonen@valdres.no eller til Valdres Natur- og Kulturpark via messenger. Husk å ha tillatelse fra de som er avbildet til å kunne vise bildene i vår sending, sier Hougsrud.

Den digitale sendingen fra Valdres er et initiativ fra kulturnettverket i valdreskommunene som ønsker å samle regionen i en tid da feiringen skjer spredt og over flere dager. Vi ønsker alle en flott nasjonaldag! 

Her kan du se sendingen fra kl. 19:00 på 17. mai

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: