For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Ansatte

Erik engelien - daglig leder

Daglig leder og ansvarlig for næringsliv generelt.  Deltar i forskjellige fora som kompetanseforum, veg forum, areal-.og transportplanarbeid mm.  Teknisk utdannelse fra Forsvaret med tilleggsutdannelse i økonomi og markedsføring.  Erfaring fra ledende stillinger i bilbransjen på forhandler og importørnivå.

Merete hovi - reiselivssjef

Hovedansvar for fagområdet reiseliv. Prosjektansvarlig; søknader, økonomi og rapportering. Deltar i flere interregionale samarbeidsprosjekter og satsinger. Områdeansvar: Nord-Aurdal, Vestre Slidre og Vang. Reiselivets representant i Valdresrådet. Utdannet økonom med spesialisering reiseliv fra Handelshøyskolen BI.

lene dygd kvisgaard - markedsansvarlig

Født og oppvokst på Fagernes. Er markedsansvarlig og har områdeansvar for Etnedal og Sør-Aurdal.

Jobber med  sykkelruta Mjølkevegen, sosiale medier, medlemmer, turistkontor, Innovasjon Norge blant annet.

Utdannelsen min er Reiseliv på Høyskolen i Lillehammer,

Er grepa stolt tå Valdres

julia helgesen - ansvarlig for turistkontorene

Hovedansvar for driften av turistkontorene i Valdres. Temaansvar for vandring og turoperatørarbeid. Visit Valdres sin representant i festival- og gards & stølsnettverket samt Valdres Stavkirkeforum.

Bachelor i reiseliv med spesialisering på tema turoperatør og reisebyrå gjennom IHK (Chamber For Commerce And Trade) i Tyskland, tilsvarende toårig reiselivsutdanning på høyskole i Norge.

øystein granhus - webansvarlig

Webansvarlig. Samarbeider med de andre destinasjonsselskapene i Oppland gjennom prosjektet Digitalt Reiseliv Oppland. Temaansvar fiske. Områdeansvarlig Øystre Slidre. Mastergrad i markedsføring og ledelse fra BI Oslo.

alexandra henderson - turistvert beitostølen
Turistvert på Beitostølen Turistkontor
lars helgerud andersen - turistvert beitostølen
Turistvert på Beitostølen Turistkontor