For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Ansatte

Erik engelien - daglig leder

Daglig leder og ansvarlig for næringsliv generelt.  Deltar i forskjellige fora som kompetanseforum, veg forum, areal-.og transportplanarbeid mm.  Teknisk utdannelse fra Forsvaret med tilleggsutdannelse i økonomi og markedsføring.  Erfaring fra ledende stillinger i bilbransjen på forhandler og importørnivå.

 

Merete hovi - reiselivssjef

Hovedansvar for fagområdet reiseliv. Prosjektansvarlig; søknader, økonomi og rapportering. Deltar i flere interregionale samarbeidsprosjekter og satsinger. Reiselivets representant i Valdresrådet. Utdannet økonom med spesialisering reiseliv fra Handelshøyskolen BI.

 

 

julia helgesen - ansvarlig for turistkontorene

Hovedansvar for driften av turistkontorene i Valdres. Deltar i festival- og gards & stølsnettverket samt Valdres Stavkirkeforum. Områdeansvar: Nord-Aurdal, Øystre Slidre og Vang. Julia har en bachelor i reiseliv med spesialisering i turoperatør og reisebyrå gjennom IHK (Chamber For Commerce And Trade) i Tyskland, tilsvarende toårig reiselivsutdanning på høyskole i Norge.

Caroline Svae - digitalt ansvarlig

Ansvarlig for digitale flater. Områdeansvarlig for Sør-Aurdal, Etnedal og Vestre Slidre. Caroline har en bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, og flere års erfaring fra reiselivsbransjen.

MARIT BLOMLIE - Prosjektmedarbeider

Marit jobber i prosjektet med å utvikle Valdres til å bli et bærekraftig reisemål.