Ansatte

Merete hovi - Daglig leder og reiselivssjef

Merete er daglig leder og hovedansvarlig for fagområdet reiseliv. Prosjektansvarlig med stålkontroll på søknader, økonomi og rapportering. Deltar i flere interregionale samarbeidsprosjekter og satsinger. Reiselivets representant i Valdresrådet. Utdannet økonom med spesialisering reiseliv fra Handelshøyskolen BI.
 

Meretes Valdres-favoritter

Mjølkevegen
Bitihorn
Sputrefossen

+47 901 47 046
Caroline Svae - digitalt ansvarlig og iNNHOLDSPRODUSENT

Caroline er ansvarlig for utvikling og drift av Visit Valdres' digitale kanaler, samt produksjon av film, foto og artikler. Caroline er opprinnelig fra Oslo, men etter mange år som hyttevaldris ble hun endelig fastboende i 2018! Caroline har en bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, og flere års erfaring fra reiselivsbransjen.
 

Carolines Valdres-favoritter

Langsua Nasjonalpark
Vassfaret
Valdres Folkemuseum

+47 468 42 814
julia helgesen - ansvarlig for turistkontorene

Julia er hovedansvarlig for driften av turistkontorene i Valdres. Hun drifter også våre engelske og tyske nettsider. Selv om Julia opprinnelig er fra Tyskland, tør vi å påstå at hun kjenner Valdres bedre enn de aller fleste. Hun har vandret på stier og gått på ski nesten overalt i Valdres og Jotunheimen i over 20 år. Julia har en bachelor i reiseliv fra Chamber For Commerce And Trade i Tyskland.

Julias Valdres-favoritter

Jotunheimen Nasjonalpark
Fuglekikking
Valdres Sommersymfoni

Øystein Granhus - Medlems- og informasjonsansvarlig

Øystein er hovedansvarlig for medlemsoppfølging og rekruttering. Han jobber også med den daglige driften av websiden og hjelper til på turistkontoret ved behov. Øystein har en mastergrad i markedsføringsledelse fra BI, og har flere års erfaring med reiselivet i Valdres.
 

Øysteins Valdres-favoritter

Nasjonal Turistveg Valdresflye
Stølsvidda

Fjellene i Vang

+47 91 53 17 71
Celina michalewicz - turistvert Beitostølen

Celina er turistvert på Beitostølen Turistkontor. Hun hjelper deg gjerne med å planlegge turer i området og svarer på spørsmål som gjelder Beitostølen og omegn.