Ansatte

Merete hovi - Daglig leder og reiselivssjef

Merete er daglig leder og hovedansvarlig for fagområdet reiseliv. Prosjektansvarlig med stålkontroll på søknader, økonomi og rapportering. Deltar i flere interregionale samarbeidsprosjekter og satsinger. Reiselivets representant i Valdresrådet. Utdannet økonom med spesialisering reiseliv fra Handelshøyskolen BI.
 

 

Meretes Valdres-favoritter

Mjølkevegen
Bitihorn
Sputrefossen

Caroline Svae - digitalt ansvarlig (I PERMISJON)

Caroline er ansvarlig for utvikling og drift av Visit Valdres' digitale kanaler. Opprinnelig fra Oslo, men etter mange år som hyttevaldris ble hun endelig fastboende i 2018! Caroline har en bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, og flere års erfaring fra reiselivsbransjen. Fra medio april til desember 2021 vil Caroline være borte i svangerskapspermisjon.
 

Carolines Valdres-favoritter

Langsua Nasjonalpark
Vassfaret
Valdres Folkemuseum

julia helgesen - ansvarlig for turistkontorene

Julia er hovedansvarlig for driften av turistkontorene i Valdres. Hun drifter også våre engelske og tyske nettsider. Selv om Julia opprinnelig er fra Tyskland, tør vi å påstå at hun kjenner Valdres bedre enn de aller fleste. Hun har vandret på stier og gått på ski nesten overalt i Valdres og Jotunheimen i over 20 år. Julia har en bachelor i reiseliv fra Chamber For Commerce And Trade i Tyskland.
 

Julias Valdres-favoritter

Jotunheimen Nasjonalpark
Fuglekikking
Valdres Sommersymfoni

Øystein Granhus - Medlems- og informasjonsansvarlig

Øystein er hovedansvarlig for medlemsbedriftene, samt turistinformasjonen på Fagernes. Han jobber også med den daglige driften av websiden. Øystein har en mastergrad i markedsføringsledelse fra BI, og har flere års erfaring med reiselivet i Valdres. Han er opprinnelig fra Lofoten, men har bodd i Valdres i flere år. Få kjenner Valdres så godt som han og Julia.
 

Øysteins Valdres-favoritter

Nasjonal Turistveg Valdresflye
Stølsvidda

Fjellene i Vang

Christian mo johansen - VIKARIERENDE DIGITALT ANSVARLIG

Christian vil vikariere for Caroline som digitalt ansvarlig fra medio april til utgangen av desember 2021. Christian har en bachelorgrad i Art Directions fra Westerdals, og er tidligere markedsansvarlig for Brennabu her i Valdres. Til tross for at Christian opprinnelig er fra Drøbak, er han derfor godt kjent i Valdres, og han har tilbrakt mye tid på hytta i Vestre Slidre.


Christians Valdres-favoritter

Kongevegen over Filefjell
Stølsdrift
Hulabakkhula

ChARLOTTE LARSÅSEN - turistvert Beitostølen

Charlotte er turistvert på Beitostølen Turistkontor. Hun hjelper deg gjerne med å planlegge turer i området og svarer på spørsmål som gjelder Beitostølen og omegn. 

 

 

 

 

 


Charlottes Valdres-favoritter

Lokalmat
Mugnetind
Gråhøe