For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Kombinerer idrettsglede med lokal mat

4. Desember 2017

Philip Stensæter, daglig leder i Valdres FK, ønsker å tilby lokal mat under Sparebank1 Cup kommende helg (Foto: Lene Hovi)

Mellom 1500 og 2000 mennesker inntar Valdres Storhall kommende helg når Valdres FK og Sparebank1 arrangerer fotballcup for gutter og jenter mellom 8 og 16 år.

Lag fra indre østland, Sogn og Fjordane, Buskerud og Oslo skal kjempe om troféer, og mellom slagene kan sultne fotballsjeler meske seg med pølser og hamburgere fra Reboli og Helle Kjøtt.

Daglig leder i Valdres FK, Philip Stensæter, synes det er flott at maten som serveres kommer fra lokale matprodusenter.

- Vi hadde lyst til å tilby lokale matvarer og slå et slag for de gode kjøttleverandørene våre her i Valdres. Det kan fort bli en god tradisjon fremover ved tilsvarende arrangementer, sier Stensæter.

I tillegg til lokalt kjøtt på tallerkenen, skal det henges opp bannere og telt som fronter lokal mat i Storhallen denne helgen. Valdres Natur- og Kulturpark sitter på flotte bannere som Stensæter fikk plukke blant, og kommunikasjonssjef i VNK, Henning Wangsnes, skal personlig sette de opp i Storhallen i løpet av uka.

- Vi kaster oss rundt og bidrar gjerne for å fronte lokalmat fra Valdres. Det er alltid stas når aktører vil velge lokalt, sier Wangsnes.

Stor dugnadsinnsats

Å arrangere cup for så mange krever ikke bare en flott sponsor og god mat - hele Valdres FK stiller opp både på og utenfor banen.

- Alle spillerne i Valdres FK deltar som enten dommere, sekretariat eller står i kiosken. I tillegg er, som alltid, Seniorgjengen på Blåbærmyra med på å løse alle oppgaver som dukker opp. Ingen er vonde å be når det gjelder å knytte bånd mellom fotballag og skape idrettsglede for barn og unge, sier Stensæter.

Tekst: Lene Hovi
lene.hovi@valdres.no

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
visitvaldres