For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Hytteeier og lyst til å bidra i Valdres?

3. Oktober 2018

Ser hytteeierne som ressurser: Fredrik Holte Breien, Karianne Borchgrevink og Øystein Granhus kobler lokale bedrifter og hytteeiere sammen.

- Det finnes allerede flere ressurssterke hytteeiere som bidrar med styreverv og på eiersiden hos bedrifter i Valdres. Derfor har vi laget en database der potensielle nye kandidater kan registrere seg, forteller Fredrik Holte Breien, prosjektleder i "Bærekraftig hytteutvikling i Valdres".

Det er Valdres Næringshage som drifter denne databasen, en instans som kjenner næringslivet i regionen svært godt. Tanken er også at initiativet vil bidra til et tettere bånd mellom hytteeiere og lokalbefolkningen, som er et viktig delmål i Hytteprosjektet.

Hvis hytteeiere er interessert, eller i første omgang bare nysgjerrige, kan de registrere seg i databasen ved å klikke på denne linken eller sende en epost til post@valdres-nhage.no

Karianne Borchgrevink og Øystein Granhus i Valdres Næringshage påpeker at det ikke følger noen forpliktelse ved å registrere seg.

- Dette er en måte å nå ut til interesserte på. Et potensielt styreverv må jo uansett behandles videre og følges godt opp. Hvis en hytteeier sitter på fagkompetanse og har lyst til å bidra til utvikling og vekst i Valdres, er dette en god mulighet for å koble sammen lokalt næringsliv og engasjerte hytteeiere. Dette kan også handle om bedrifter som ønsker å etablere seg i Valdres, sier Borchgrevink.

De opplysningene som registreres i databasen blir selvsagt behandlet konfidensielt og er underlagt personvernreglene.

- Valdres Næringshage får stadig forespørsler om å finne rett profil til styreverv for lokale bedrifter. Det er et tidkrevende og viktig arbeid, og en database med potensielle kandidater vil øke sjansen for at vi finner rette vedkommende, sier Granhus.

Klikk her for å registrere deg i databasen

Tekst:
Lene Hovi
Valdres Natur- og Kulturpark
lene.hovi@valdres.no
 

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

følg oss på Facebook