Glimt fra Camp Valdres

Camp Valdres ønsket å få Valdres til å skinne litt ekstra under World Cup-helgen 8. og 9. desember (Foto: Lene Hovi)

Beitostølen leverte natursnø, fantastiske løyper og et knirkefritt arrangement på Beitostølen Skiarena. Rett bak målgangen stod et stort oppvarmet telt, bålpannener og skigarder som Valdres Natur- og Kulturpark satte opp for å synes i terrenget, både på TV-bilder og blant publikum.

Som vertskap i teltet bistod Visit Valdres, festivalledelsen fra noen av våre festivaler og toraderspillere. Det ble delt ut gratis Valdres-effekter og smakeprøver på rakfisk og kurv.

Vise bredden

Henning Wangsnes er kommunikasjonssjef i Valdres Natur- og Kultupark og fikk idéen om å lage Camp Valdres allerede tdlig i høst.

- Målet var å vise bredden og innholdet i Valdres for de som stakk innom campen. Lokalmat, kulturliv og et godt vertskap var det som skulle møte publikum som stakk innom. Jeg både tror og håper at gjestene våre følte seg velkomne og fikk slå av en prat om og rundt Valdres, sier Wangsnes.

Se video og bilder fra toppen av Beitostølen skiarena her:

Klikk på lenken for å se flere bilder fra Camp Valdres

God utsikt til skiarenaen fra bålpanna utenfor teltinngangen (Foto: Lene Hovi)

Regionrådsleder Inger Torun Klosbøle og daglig leder i VNK, Jørand Ødegård Lunde var blant vertskapet i Camp Valdres. Her i hyggelig dialog med selveste Nordigarden (Foto: Lene Hovi)

Blide fjes i teltet! Takk for alle som stakk innom Camp Valdres! (Foto: Lene Hovi)

Klikk på lenken for å se flere bilder fra Camp Valdres

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: