Ny medarbeider i Visit Valdres

Beina godt plantet i Valdres: Caroline Svae (t.h.) er Oslo-jenta som jubler over å ha fått seg jobb i Valdres. Med uttallige familieferier bak seg på hytta i Valdres, er bena allerede godt plantet i vår region. Daglig leder i Visit Valdres, Erik Engelien (t.v) er svært glad for å ha fått Caroline i staben. (Foto: Lene Hovi)

Hun ser ikke umiddelbart ut som den mest robuste og fjellvante jenta. Caroline Svae er "liten og nett", som vi sier i Valdres, men det er bare til hun åpner kjeften. 

- Jeg har alltid vært glad i naturen, ei skikkelig friluftsjente. Aller mest liker jeg å ferdes i villmarka, og over nyttår blir det jaktprøve på meg og bikkja, forteller hun.

Ønsket seg til Valdres

Caroline er født og oppvokst i Oslo, kan skilte med bachelor i markedsføringsledelse fra BI og har jobbet som flyvertinne, i reisebyrå og som markedsrådgiver i Atea. Tross stor trivselsfaktor i tidligere jobber har hun i det siste hatt en sterk søken til Valdres. 

- Jeg har sett etter relevante jobber i Valdres en stund nå. Siden jeg har tilbrakt så mye tid her oppe gjennom hele livet, har jeg fått en sterk tilknytning til Valdres. Da denne jobben dukket opp ble jeg veldig interessert. Dette er vel kort sagt drømmejobben, forteller en glad Caroline

- Hva blir dine oppgaver i Visit Valdres fremover?

- Jeg skal hovedsakelig jobbe med å markedsføre Valdres som reisemål gjennom våre digitale kanaler. Samtidig blir det spennende å jobbe med reiselivsbedriftene og næringslivet for øvrig i regionen, samt knytte de, lokalbefolkning og hyttefolket sammen på en konstruktiv og fremtidsrettet måte, svarer Caroline.

Erik Engelien, daglig leder i Visit Valdres, er svært fornøyd med nyansettelsen.

- Vi hadde 18 gode søkere til denne stillingen. Caroline var raskt en vi ble nysgjerrige på og ønsket oss. Hun har både bakgrunnen og innstillingen som passer et fremtidsretta næringsliv i regionen. Her får vi inn en kollega med relevant  utdannelse, praksis og digital kompetanse. Vi er svært glade for at hun søkte og takket ja til jobbtilbudet, sier Engelien. 

- Fine kolleger

Som nyinnflytta Oslo-jente på andre uka, er det sosiale nettverket i Valdres foreløpig noe begrenset, men Caroline er ikke bekymret.

- Jeg er så fornøyd med kollegene mine! De har tatt meg i mot med varme og et godt opplegg for at jeg skal finne meg til rette i jobben. Den første uken har gått med til å bli bedre kjent med organisasjonen, prosjekter, systemer og samarbeidspartnere. Å bli kjent med arbeidsmiljøet er alt jeg har hatt tid til så langt, men jeg gleder meg til å bli kjent med menneskene i Valdres også, forteller Caroline.

Leter etter bolig

Caroline bor nå i Øystre Slidre, men det er en midlertidig bopel.

- Jeg trenger et sted å bo, ja. Jeg stresser ikke med det, for det må jo være et riktig sted for meg og hunden. Foreløpig ser jeg gjerne for meg at jeg kan havne i Skrautvål. Fin beliggenhet til skiløyper og jobb er viktige faktorer, forteller hun.

Caroline Svae i sitt rette element. (Foto: Privat)

Tekst: Lene Hovi
Valdres Natur- og Kulturpark
redaksjonen@valdres.no

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: