For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Støtter barnekreftforskning på Hyttemessen

6. April 2018

Hyttemessen: Odd Magne Grythe (t.v) og Terje Kjøs (t.h) fra Tveitabru Bygg bruker Hyttemessen som en arena der de også kan støtte barnekreftsaken sammen med sin tidligere kollega, Ove Gudbrandsen (i midten). (Foto: Lene Hovi)

For to måneder siden mistet Ove Gudbrandsen sin syv år gamle datter, Pernille, i kreft. Sammen med Tveitabru Bygg AS, samler han nå inn penger til Barnekreftforeningens forskningsfond. I helgen selger de lodd på Hyttemessen.

- Jeg er med i Team Rynkeby, et veldedighetsprosjekt bestående av deltakere som sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlig sykdom. Vi dekker alle utgifter selv, men knytter til oss sponsorer der alt overskudd går til saken. Jeg valgte å henvende meg til mine tidligere kolleger i Tveitabru Bygg, og de er nå en av de største bidragsyterne for saken, forteller Ove Gudbrandsen.

Lodder ut garasje

Er du den heldige, kan du vinne en garasje fra Tveitabru Bygg.

Kun 1000 lodd er tilgjengelige, og de koster 200 kr stykket. Summen av loddsalget går uavkortet til Barnekreftforeningens forskningsfond, og Tveitabru stiller med garasjen.

- Kreft vedgår oss alle, og det at små barn dør av denne sykdommen er spesielt vedmodig. Det er klart vi ville støtte Ove, forteller Odd Magne Grythe, daglig leder i Tveitabru Bygg.

- Vi tenkte også at vi gjerne ville «ta i litt» når vi først skulle bidra på dette. Så en flott garasje venter på den heldige, sier Terje Kjøs, driftsansvarlig i Tveitabru Bygg.

Trekningen er den 7. juli i år, når årets Team Rynkeby-deltakere ankommer Paris på sykkel.

Kona også kreftsyk

I tillegg til at han mistet datteren sin, ligger nå også Ove Gudbrandsens kone under intensiv kreftbehandling på Radiumhospitalet. En hardt prøvet familiefar er glad han har noe positivt å engasjere seg i.

- Det er viktig for meg å kjempe videre for kreftsaken. Dette engasjementet får meg opp om morgenen og holder meg opptatt med positive tanker. Det hjelper å være åpen og snakke om sorgen, og jeg møter mange gode mennesker, både i Team Rynkeby-prosjektet og med loddblokka. Det er fantastisk at Tveitabru støtter barnekreftsaken, og jeg er utrolig stolt av å si at jeg har en av de største bidragsyterne i årets sykkelritt. Tveitabru er en bedrift som bør være et stort forbilde for andre bedrifter, sier Gudbrandsen.

Tekst:
Lene Hovi
lene.hovi@valdres.no

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
visitvaldres