Stolpejakten i Valdres

Bli med på Stolpejakten i Valdres - finn stolper og vinn premier! Stolpejakten er en enkel og morsom turaktivitet for alle!

Stolpejakten er et populært turkonsept i Valdres. Målet med stolpejakten i Valdres er inspirere Valdresinnbyggere til å komme ut på tur i nærmiljøet.

Stolpejakten er et gratis tilbud der du er med å jakte etter stolper i nærmiljøet ditt. Stolpene er plassert slik at du kan velge om du vil gå eller sykle. Mange er plassert slik at de er tilgjengelige med rullestol eller barnevogn. Hver stolpe har et nummer og en bokstavkode. Du registrer koden på nett eller via mobilappen.

Stolpejakten i Valdres finner du på Fagernes og Leira- området (Nord-Aurdal), Beitostølen og Løkjisskogen ved Heggenes (Øystre Slidre) og på Vaset og Slidre sentrum (Vestre Slidre). Det er tilsammen, i Valdres, satt ut godt over 150 stolper fordelt på disse tre områdene, som vil stå ute t.o.m- oktober 2018. Det er også satt ut stolper i Bagn og Ølnessæter (Sør-Aurdal). For å være med må du registrere deg på www.stolpejakten.no eller via app på mobilen.

For mer informasjon gå inn på www.stolpejakten.no. Eller på facebook-sidene til Stolpejakten i Valdres og Stolpejakten i Sør-Aurdal

God jakt! 

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: