For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Prinsesse Märtha Louise deltar på Ridderrennet

15. Mars 2019

Prinsesse Märtha Louise deltar i Ridderrennet på Beitostølen lørdag 30. mars 2019. (Foto: Jan Arne Dammen)

Ridderuka arrangeres fra 24. til 31. mars 2019. Ridderrennet samler rundt 500 deltakere med syns- og bevegelseshemming. I år får deltagerne, i tillegg til Prinsesse Märtha Louise, følge av kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande og helseminister Bent Høie.

Les mer om Ridderuka og Ridderrennet her

– Det er 56. gang vi arrangerer Ridderrennet. Dette er avslutningsarrangementet på Ridderuka som er verdens største årlige vinteridrettsarrangement for funksjonshemmede. Ridderrennet står sterkt i Norge og vi er veldig glade for det gode samarbeidet vi har med myndighetene, næringslivet og frivilligheten forteller styreleder Håkon Gisholt.

Ridderrennet ble startet av Erling Stordahl og ble første gang arrangert i 1964. I dag er det tradisjonsrike Ridderrennet en del av Ridderuka som har utviklet seg til en nasjonal og internasjonal begivenhet med aktiviteter som snowboard, alpint, skiskyting og langrenn i tillegg til kultur og sosiale arrangementer. Alt foregår på Beitostølen.

– Prinsesse Märtha Louise er Ridderrennets høye beskytter og vil i år være tilstede under arrangementet som ledsager. Det betyr mye for oss at både prinsessen og regjeringsmedlemmer blir med på dette arrangementet som betyr så mye for så mange, sier Gisholt.

Følg Ridderrennet på Facebook her
Mer om Ridderrennet på deres offisielle nettside her

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
visitvaldres