Reiseplanlegger

Velkommen til reiseplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet for å lage din egen reise, eller velge fra et spennende utvalg med spesielt utvalgte turer.

For å lage din egen reiserute, klikk Add to Excursion for å legge noe til i reiseplanleggeren din.

Telenor besøker husstander i Valdres

13. November 2020

Telenor står for den kommunale bredbåndsutbyggingen i Valdres. Her fra kontraktunderskrivingen i vinter. Fra venstre: Ole Torgeir Dokkebakke (innkjøpsansvarlig Valdres), Fredrik Holte Breien (Prosjektleder/VNK) Haakon Boie Ludvigsen (kommunedirektør SAK), Arne Quist Christensen (moderniseringsdirektør Telenor), Stian Larsen (Key account manager Telenor), Erik Bakken (regional development manager Telenor), Baard Albert Folstad (prosjektleder Telenor) Foto: Lene Hovi.

Husbesøk

Telenor skal bygge ut høyhastighetsbredbånd i Valdres. De neste ukene vil en representant fra Telenor besøke husstander i området. De tar smittevern på alvor, og vil holde avstand, samt desinfisere hender og utstyr mellom hvert besøk.

Spørsmål og svar om bredbånd i Valdres: Klikk her

Hvis det er noen som ikke ønsker besøk, er i karantene, eller ikke er hjemme, kan dere ta kontakt med representant, for informasjon på telefon eller e-post: 

Vang kommune:
Omar Tewari 
Telefon: 452 90 548
E-post: ot@incitex.no

Etnedal, Nord-Aurdal og Øystre Slidre kommune:
Axel Greenwood Friis
Telefon: 922 56 252
E-post: axel@amera.no

Sør-Aurdal og Vestre Slidre kommune:
Fredrik Olsen
Telefon: 909 72 306
E-post: fredrik@konsultfokus.no

Gode informasjonsmøter

Fredrik Holte Breien er prosjektleder for den kommunale bredbåndsutbyggingen i Valdres, og registrerer stor interesse i samtlige valdreskommuner i disse dager.

- Mange var tidlig ute med å bestille, mens andre avventet informasjonsmøtene som ble avholdt i alle kommuner i slutten av oktober og begynnelsen av november. 

Han har samlet opp en del av de vanligste spørsmålene og tilhørende svar på www.bredbandivaldres.no for de som fortsatt er litt usikre.

- Det er mange som spør om dette med graving på egen tomt. Se på videoen under, jeg tror den kan oppklare en del spørsmål, sier Holte Breien.

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: