EN

NO

DE

Snøfnugg i desember - en førjulstradisjon

1. Desember 2020

Valdres sommersymfoni og Hemsingfestivalen har gleden av å invitere til felles julekonsert den 19. desember i Tingnes kirke.

«Snøfnugg i desember» ble arrangert første gang i 2017, og har siden blitt en vakker førjulstradisjon som har gått for fullsatte kirkebenker. 

Se klipp fra konserten i 2019 her:


Dobbel konsert
Fullsatte kirkebenker blir det naturligvis ikke i år, så lenge smittesituasjonen begrenser kapasiteten. For at flest mulig skal kunne oppleve tradisjonen likevel, blir det i stedet holdt to konserter.

Første konsert er nå utsolgt, mens det fortsatt er ledige billetter igjen til konsert nummer to klokken 20.00.

Stjernefylt desemberkveld
De kunstneriske lederne for hver festival, Guro Kleven Hagen fra Valdres sommersymfoni og Eldbjørg og Ragnhild Hemsing fra Hemsingfestivalen inviterer tradisjonen tro til en stjernespekket kveld med vakre toner og julestemning.

Med seg i år har de sopran Ann-Helen Moen, cellist Sandra Lied Haga og pianist Ole Christian Haagenrud.

- Det er alltid et høydepunkt å komme hjem til jul for å spille konsert i Valdres, sier Guro, som gleder seg til en flott førjulsstund i trygge og smittevernsvennlige rammer.

Stimuleringsmidler
Takket være nylig tildelte stimuleringsmidler fra Kulturrådet i forbindelse med koronasituasjonen kan arrangørene gjennomføre konsertene, selv om det i år vi bli solgt færre billetter.

- Det betyr utrolig mye for oss å kunne arrangere konserter, invitere musikere til Valdres og ikke minst gi noe til publikum som ikke får så mange kulturopplevelser i denne tiden, sier daglig leder i Valdres sommersymfoni, Mona Kleven.

«Snøfnugg i desember» spilles lørdag 19. desember kl. 18 og kl. 20 i Tingnes kirke.
Les mer om konserten og finn billetter på www.sommersymfoni.no.

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

følg oss på Facebook