For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Valdres sommersymfoni planlegger nå en ny minifestival

4. Mai 2020

En helt spesiell utgave av Valdres Sommersymfoni er under planlegging på grunn av koronautbruddet. (Bildet er fra festivalen 2018: Ann-Helen Moen og Marianne Thorsen. Foto: Tom Henning Bratlie)

Minifestival

Med en lang rekke internasjonale artister, og både store og intime konsertarenaer, ser Valdres sommersymfoni seg nødt til å avlyse årets festival slik den opprinnelig var tenkt. Samtidig gir myndighetenes gradvise gjenåpning av samfunnet og kulturfeltet håp for musikkelskere. Valdres sommersymfoni planlegger nå en ny minifestival med flere konserter i slutten av juni.

Guro Kleven Hagen forteller:

- Vi har en stund jobbet med ulike idéer til en alternativ festival, og med mindre utviklingen snur og offentlige begrensninger strammes inn igjen, er vi utrolig glade for å kunne si at det vil bli konserter for publikum under Valdres sommersymfoni!

Marianna Shirinyan legger til:

- The possibility of doing an alternative minifestival is a delight for us. In this difficult times it is a privilege to be able to mark the festival, give our public the musical joy and togetherness. This will be a very special edition of Valdres Sommersymfoni. Welcome to Valdres!

Festivalprogrammet kommer 15. mai

Den nye festivalen vil foregå 25.-28. juni i Valdres.

- Vi jobber på spreng, og vil presentere det alternative festivalprogrammet 15.mai. Vi gleder oss til å dele konserter som kan bevege publikum, glede musikkelskere og samtidig ivareta alle smittevernhensyn og gjeldende retningslinjer, sier Guro.

I mellomtiden er billettsalget frosset for de opprinnelig programmerte konsertene. Alle som har kjøpt billetter vil bli kontaktet av Valdres sommersymfoni.

Mer om Valdres Sommersymfoni her

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

følg oss på Facebook