Bestill REKO-varer før 20. juni og start sommeren til fjells

11. Juni 2020


Valdresdagen blir ikke arrangert i kjent stil i år, men REKO-ringen Valdres og butikkene på Fagernes og Leira sørger for at du får tak i lokalmat og kan gjøre gode handlekupp den 20. juni likevel. Husk å bestille varer via REKO-ringen på forhånd, det er kun uthenting og ikke direktesalg denne dagen. (Foto/matstylist: Cathrine Dokken/Berit Ildjarnstad)

Årets Valdresdag 20. juni blir uten det yrende folkelivet på Skiferplassen med gratiskonsert og lokalmatmarked, slik vi har feiret dagen de tre siste årene. 

Koronasituasjonen krever at mange arrangementer tar en pause denne sommeren, og Valdresdagen blir intet unntak. 

Sommeråpning i Valdres

Likevel skal mange oppover på hytta og starte ferien til fjells den helgen, og det er heldigvis svært enkelt å skaffe seg lokale delikatesser og gjøre andre gode handlekupp i regionsenteret Fagernes og Leira denne helgen.

REKO-ringen Valdres har lagt opp til utlevering den 20. juni, så om du vil plukke med deg det beste regionen har å by på av lokalmat bør du bli medlem og bestille på Facebook-gruppa til vår lokale REKO-ring. Flere av årets beste kurv blir også å få tak i her.

Amfi Valdres blir det arrangert Barnas dager den helgen med sommerstemning og gode tilbud i butikkene. Fagernes Kjøpesenter frister også med Markedsdager og flotte tilbud, ballongdekor og -figurer.

Sommertips for ferien i Valdres

Visit Valdres har laget en super oversikt over aktiviteter og opplevelser i Valdres denne sommeren, så for dere som skal tilbringe deilige dager i Valdres kan du få med deg gode tips her: Sommer i Valdres

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Datoer
Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: