Reiseplanlegger

Velkommen til reiseplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet for å lage din egen reise, eller velge fra et spennende utvalg med spesielt utvalgte turer.

For å lage din egen reiserute, klikk Add to Excursion for å legge noe til i reiseplanleggeren din.

70 bruker denne i markedsføringen sin

19. Mars 2021

Valdres-logoen er et hjerte i drageornamentikk. Henning Wangsnes jobber som kreativ leder i Valdres Natur- og Kulturpark og skriver stadig avtaler med næringsdrivende som ønsker å bruke logoen i sin markedsføring. (Foto: Lene Hovi)

Tekst: Lene Hovi
Valdres Natur- og Kulturpark

- Dette handler om at folk ser styrke og stolthet i å være fra eller ha sitt virke i Valdres. Bedre kan det ikke bli for oss som jobber med å bygge Valdres som en stadig sterkere merkevare. Dette er noe vi gjør sammen med alle som er med å fylle merkevaren Valdres med gode assosiasjoner, sier Henning Wangsnes i Valdres Natur- og Kulturpark.

Nylig rundet han 70 varemerkeavtaler med næringsdrivende som ønsker å bruke Valdres-logoen i markedsføringen av sin egen bedrift. Det er blant annet håndverkere, lokalmatprodusenter, festivaler, opplevelsesbedrifter og transportfirmaer.

Valdres-logoen eies av de seks valdreskommunene og forvaltes av VNK. En varemerkeavtale med Valdres Natur- og Kulturpark koster ingenting, men du forplikter deg til å bruke logoen på en korrekt og positiv måte. 

- Jeg kjenner ikke til noen tilsvarende regioner der så mange aktører bevisst bruker regional tilhørighet som et kvalitetsstempel, sier Wangsnes.

LES OGSÅ: Å besøke og bo i en park

Hør to næringsdrivende i Valdres fortelle hvorfor de bruker Valdres-logoen:

- Det lille ekstra

Ola Volden og hans familiebedrift "Volden i Valdres" har spesialisert seg på å bygge kvalitetskjøkken i heltre for hytter og eneboliger. De leverer også langt utenfor Valdres sine grenser.

- Vi bruker Valdres-logoen ved siden av vår egen logo i flere sammenhenger. Vi opplever at folk assosierer Valdres med noe ekte. De forventer kvalitet og vet at med vår leveranse får de det lille ekstra. Vi legger hodet og hjertet i alt vi gjør, sier Volden.

Ola og Lene Volden er opptatt av kvalitet over hele produksjonslinja, og mener det er et ekstra kvalitetsstempel å kjøre rundt med Valdres-logoen på bilen. (Foto: Lene Hovi)

Bygger et godt omdømme sammen

På Fagernes Camping blir gjestene møtt med en kundebehandling campingplassen har mottatt flere priser for. I tillegg løper personalet rundt med Valdres-logoen på ryggen.

- Logoen er fin og derfor koselig å både bruke og se i bruk. Vi vil være med å vise at vi bygger omdømmet til Valdres sammen med mange andre aktører. Mitt inntrykk er at flere har fått et bevisst forhold til Valdres og regionens kvaliteter de siste årene, og da er det fint å se at vi bygger denne stoltheten sammen med andre, forteller Kaja Funder Idstad som er daglig leder på Fagernes Camping.

Fagernes Camping bruker Valdres-logoen på nettsider og bekledning. Kaja Funder Idstad mener at mange gode ambassadører i Valdres bygger et godt omdømme sammen. (Foto: Lene Hovi)

Om du ønsker å benytte Valdres-logoen i din bedrift - ta kontakt med Henning Wangsnes på henning@valdres.no
 

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: