>

Rigger Toppmøte for Fjell-Norge

Alle kan trenge oppdrift og påfyll nå som en hel nasjon skal ut av krisa og finne den rette kursen for næringslivet. I Valdres og resten av Fjell-Norge skal vi finne vår posisjon, sier arrangørene av Oppdrift 2022. Fra venstre: Line Madsen (Valdres Sparebank). Jørand Ødegård Lunde (Valdres Natur- og Kulturpark), Karianne Borchgrevink (Valdres Næringshage), Hilde Tveiten Døvre (Valdres Næringshage), Merete Hovi (Visit Valdres) og Christian Hedløv Engh (Omstillingsprogrammet i Nord-Aurdal kommune) Foto: Lene Hovi

Etter pandemi, regjeringsskifte, utfordrende klimarapporter og fersk reiselivsstrategi kommer dette toppmøtet til å ha litt av hvert å ta tak i. Nå ber arrangørene deg om å sette av dagene 18. – 19. januar 2022.

Tekst: Lene Hovi
lene.hovi@valdres.no

- Vi starter det nye året med å invitere representanter fra alle næringer til en konferanse for å finne ut hvordan vi i fjellregionene kan stake ut den beste kursen videre. Om du er erfaren ringrev, i oppstartsfasen eller sitter på spede næringsidéer - vi mener absolutt alle har nytte av å delta på denne konferansen som skal ta pulsen på den nye hverdagen, sier Karianne Borchgrevink i Valdres Næringshage.

Løfte blikket

Valdreskonferansen har ligget brakk i to år under koronapandemien, så når det nå inviteres til storstilt samling på Fagernes igjen skal blikket løftes. Konferansen har fått tittelen «Oppdrift» og arrangørene lover at det skal føles som luft under vingene å delta.

- Vi har allerede gode navn på blokka, og jobber også tett med flere aktører det virkelig vil være verdt å komme og høre på. En hel verden er på vei ut av krisa, og vi kan ikke sitte på gjerdet og la andre ta posisjoner vi helt klart har muligheter til å ta her i Valdres og øvrige fjellområder, sier Borchgrevink.

Ressurspersoner og deltakere fra Hallingdal, Gudbrandsdalen og Innlandet forøvrig er både invitert og velkomne til å melde seg på.

- På konferansen skal vi løfte blikket, inspirere hverandre og få konkrete innspill på hvordan vi skal levere på reiseliv, mat, kultur, digitalisering og bærekraft i framtiden. Konferansen er også en skikkelig god mulighet til å styrke eksisterende og bygge nye nettverk. Det er veldig få av oss som trives i egen silo, samarbeid er helt avgjørende for å få til resultater, sier Jørand Ødegård Lunde i Valdres Natur- og Kulturpark.

Program og påmeldingsinformasjon kommer fortløpende inn mot jul, men sett av datoen allerede nå hvis du trenger et dytt i riktig retning, oppfordrer gruppa av initiativtakere.

Oppdrift 2022 arrangeres som et lunsj til lunsj-møte på Scandic Valdres 18.-19. januar.

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Datoer
Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Nyheter Fra Valdres

se Valdresnyheter

News

Mai 2022

  • I år registrerer du turmålet digitaltSøndag, 22. Mai 2022

    Turmålkonkurranser er et populært konsept i Valdres. I år blir selve registreringen digital, men den vakre Valdres-naturen er den…

  • Linda og John hedres av SommersymfonienLørdag, 14. Mai 2022

    Linda van Gerven og John P.M. van Horik ble veldig overrasket da de fikk vite at Valdres Sommersymfoni ønsker å hedre dem med en…

April 2022

>
>
>
visitvaldres