Hvor mye veide stolen?

Mange koste seg på Reint Tre-stolen på Camp Valdres. Barna klatret og de voksne tok selfier. Konkurransen "Hvor mye veier stolen? " har nå fått en vinner!

Under Camp Valdres på Beitostølen fikk Valdres Natur- og Kulturpark inn ca 100 svar på tippekonkurransen om hvor mye den store stolen fra Reint Tre AS, som stod rett utenfor teltet, veide.

Godt sprik

- Svarene sprikte mellom 20 kilo og drøye 3 tonn, men veldig mange var i nærheten også, forteller Henning Wangsnes som var arrangør av Camp Valdres på haugen bak målgangen på Beitostølen Skiarena.

Se video og bilder fra Camp Valdres her!

Bommet med to kilo

Nærmest den faktiske vekta, som var 648 kg, var det Sebastian Byfuglien som tippet. Han leverte tippelapp med 650 kg og er dermed vinner av en barnestol fra Reint Tre og en thermokopp med Valdres-motiv. 

- Dette var bare flaks, jeg har ingen spesielle kvalifikasjoner til å tippe på tungt treverk, ler Sebastian når vi ringer han opp og gratulerer.

Han er bosatt på Dokka, men faren hans er fra Valdres. I World Cup-helgen var han med familien til kjæresten på Beitostølen.

- Jeg storkoste meg på Beitostølen. Stemningen på arenaen var veldig god, og det var hyggelig å stikke innom Camp Valdres, sier Sebastian.

Svarte med limerick

Nordigarden er kjent for å hygge seg på langrennsarenaer og å sende inn limericks til TV-sporten. Han var innom Camp Valdres ved flere anledninger, og leverte selvsagt sitt svar på konkurransen som et limerick:

"På den flotte Camp Valdres det stod
en stol! - hva er vekten mon tro?
Den er nokså massiv
(og et yndet motiv)
Så jeg gjetter på 352"

Det ble ikke blink på Nordigarden, men vi takker likevel for et flott levert svar! Han tildeles sjarmørprisen!

Tekst:
Lene Hovi
Valdres Natur- og Kulturpark
redaskjonen@valdres.no

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: