- Nå får enda flere tilgang på fiber


Fredrik Holte Breien (Foto: VNK)

Fredrik Holte Breien er prosjektleder for den kommunale bredbåndsutbyggingen i Valdres og har jobbet for å få utvidet og oppdatert muligheten til å bestille fiber via Telenor, som er ansvarlig utbygger av prosjektet.

- Vi har vært i dialog med Telenor slik at de nå tilbyr fiber til enda flere innenfor utbyggingsområdene våre. Dette er husstander som ikke kan bygges med tilskudd, men som Telenor bygger kommersielt. Eksempelvis kan dette være kårboliger, sekundærboliger, fritidseiendommer og utleieenheter. Alle som kan få fiber ligger nå inne i lista og kan bestille, sier Fredrik Holte Breien.

LES OGSÅ: Møt fire ferske fiberabonnenter i Valdres

Slik gjør du det:

1. Gå inn på nettadresse www.fiber.telenor.no
2. Skriv inn vegnavn (IKKE hele adressen med husnummer osv, KUN vegnavnet), klikk på vegen som kommer opp.
3. Du får nå opp en rullemeny med husnummer – velg ditt husnummer
4. Velg abonnement og bestill.
5. Spørsmål og svar finner du også www.bredbandivaldres.no

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: