Bredbåndsleverandør til 1696 husstander på plass

Fredrik Holte BreienFornøyd: Prosjektleder Fredrik Holte Breien er fornøyd med tilbyder og det gode samarbeidet i regionen som nå sørger for utbygging av bredbånd i Valdres (Foto: Lene Hovi)

Det er nå foretatt valg av leverandør i bredbåndsprosjektet for 2019-2021 i Valdres.
Les mer: Får du høyhastighetsbredbånd i 2020?

Tekst: Lene Hovi
Valdres Natur- og Kulturpark

Andbudsrunden som pågikk i januar og februar er nå over og Fredrik Holte Breien, prosjektleder for Bredbånd i Valdres, er glad for at en viktig brikke er på plass for å sikre en svært tilfredsstillende utbygging i Valdres i kommunal regi.

- Vi fikk inn to tilbud der begge tilbyr fiber til alle husstandene i prosjektet, totalt 1696 stk. Siden tilbyderne var like i sine løsninger, ble konkurransen avgjort på pris der den billigste vant anbudet, sier Holte Breien.

Telenor Norge er vinneren med sitt tilbud på kroner 25 084 197. På andreplass kom Eidsiva Bredbånd med sitt tilbud på kroner 28 866 785.    

Fortløpende informasjon

Det er for tidlig å si noe om hvor og når det første spadetaket skal tas i utbyggingen, men husstander som ligger inne i prosjektet vil få tilsendt mer informasjon snarlig og prosjektlederen vil i tillegg informere gjennom lokalavisa og på valdres.no.

- Vi i prosjektgruppa er godt fornøyde med samarbeidet på tvers av kommunene i Valdres. De har nå fått på plass et stort prosjekt, som veldig mange vil få glede av og som er et viktig skritt for utvikling av regionen, sier Holte Breien.

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: