Tilrettelagt for kommunal utbygging av fiber til Hedalen Nord


Kommunal utbygging av fiber til adresser i dette området (Hedalen nord/Åsli) ble vedtatt av kommunestyret i Sør-Aurdal kommune 13. juni, så sant andelen av interessenter er stor nok (Foto: Skjermdump fra Norgeskart)

Sør-Aurdal kommune vedtok 13. juni å sette av sin andel, pålydende kr 289.266, til utbygging av fiberbredbånd til Hedalen Nord (Åsli), og området legges dermed inn som et tillegg i "Prosjekt 3" som nå pågår i flere kommuner i Valdres.

Dette er en del av den kommunale, ikke-kommersielle, bredbåndsutbyggingen som Valdres Natur- og Kulturpark har prosjektledelsen for. Ved en misforståelse falt området ut ved en tidligere dialog om prioriterte områder for fiberutbygging.

Åpner snart for bestilling

Telenor vil raskt starte innsalg mot de adressene som er med i prosjektet, men de må ha en viss andel av salg før bygging og framføring av fiber starter.

Det vil snart komme en lenke for bestilling og mer informasjon når Telenor har dette klart for de aktuelle adressene.

En egenandel på kr 4990 som en engangsavgift ved etablering gjelder også i dette området. I tillegg kommer en månedlig abonnementkostnad, alt avhengig av hvilken hastighet og om en ønsker TV-pakke i tillegg.

Hedalen.no har kartlagt hvilke adresser dette gjelder, sjekk oversikten her på hedalen.no

Les også: Kommunal bredbåndsutbygging i Vang og hvorfor du får faktura om tilkoblingsavgift fra Sør-Aurdal kommune

Spørsmål?

Lurer du på noe om den kommunale utbyggingen av bredbånd via fiber i Valdres, ta kontakt på e-post: torkjell.haugen@valdres.no eller telefon: 481 39 722

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord: