For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

EN

NO

DE

Voksenagronomstudiet: Kunnskap er lønnsomt!

20. Mai 2019

Jo Elevstad er en av flere bønder som forteller om voksenagronomstudiet i videoen lenger ned i artikkelen. (Foto: Oppland fylkeskommune)

- Har du overtatt, eller skal overta gård/landbrukseiendom?
- Arbeider du i landbruksnæringa?
- Har du interesse for fagfelt innen landbruk?

Da kan voksenagronomstudiet være noe for deg! 

To år på deltid

Dette er et gratis (reise og fagbøker må betales av den enkelte) deltidsstudium over to år og har vært et populært tilbud fra Oppland fylkeskommune siden 2009.

Læreplanen er tilpasset voksne i arbeid og utdanningen skal gi kunnskap og trygghet til å drive et gårdsbruk.

Klikk her og les mer om voksenagronomutdanningen

- Faglig utfordrende

- Jeg tok over en gård ganske brått og og skjønte at jeg ikke kunne så mye om det. Kurset er faglig utfordrende, med mange gode dialoger. Vi lærer alt fra det mest grunnleggende til det å tenke kritisk og ta egne valg når det kommer til invisteringer og forvaltning, sier tidligere student Ellen Hoel.

Mer om voksenagronomstudiet:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:
Datoer

Søk mat og drikke

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn / nøkkelord:

Nyheter Fra Valdres

se Valdresnyheter

News

Januar 2020

Desember 2019

  • Klassisk julestemning i Aurdal kirkeMandag, 23. Desember 2019

    Stemning i Aurdal Kirke: (Fra venstre) Ann-Helen Moen, Eldbjørg Hemsing, Håvard Gimse (på flygel bak), Guro Kleven Hagen, Ragnhild…

  • Fartsfylt friluftsglede for flyktningerOnsdag, 18. Desember 2019

    Brede smil før heisen på Merket settes i gang og deltakerne får fyke opp og ned på akebrett. Hjørdis Digernes…

  • Mange "klaffet" på smakfullt snøggtreffOnsdag, 4. Desember 2019

    Konstruktive samtaler over bordet: Over 40 produsenter og serveringsbedrifter fikk 10 minutter med hverandre før de gikk videre til…