Hyttefolket blogger om Valdres: - En gang skal vi nok bo her

Hytteeiere i Valdres blogger om hyttelivet i vår region. De gir et innblikk i hvorfor valget falt på Valdres og hvilke opplevelser de setter størst pris på. (Foto: www.heiditindvik.com)

Etter at hytteeierne Heidi og Frank Tindvik stadig dukket opp i sosiale medier med en uttalt interesse og kjærlighet for Valdres, valgte vi å kontakte de høsten 2018. Møtet resulterte i artikkelen "Hashtag Valdres", og vi registrerer at de fortsatt er varme talerør for vakre Valdres i flere av sine digitale kanaler.

Les artikkelen "Hashtag Valdres" her

Bloggere og influensere

Heidi og Frank er friskuser og friluftsentusiaster og de blogger om alt fra intervalltrening i hverdagen til hyttetilværelsen i Valdres og Vang. Årlig tilbringer de cirka 70 hyttedøgn i Valdres og nylig er nok en langhelg tilbakelagt her.

Vi har fått lov til å gjengi siste innlegg fra Heidis blogg her på våre nettsider:

Vang i Valdres!
Les innlegget i sin helhet på bloggen ved å trykke her

Jeg har alltid vært ekstremt fascinert av naturen. Helt fra jeg var liten har jeg elsket fjorder, fosser, fjell og daler. Andre dro til «syden», men for meg var bilferie i Norge med Naf boka toppen av lykke. Jeg ville aller helst stoppe ved alle fosser og fjell og skrev dagbok fra alle de fantastiske turene pappa planla for oss hver sommer. Da skolen begynte etter sommeren hadde jeg med bilder fra ferien på skolen, men det var ikke mange på min egen alder som forsto min forkjærlighet for norsk natur. Heldigvis skulle jeg som 26 åring møte en som følte det akkurat som meg, Frank.


Foto: www.heiditindvik.com

Allerede etter en måned sammen dro vi på fjelltur til Haukeli. Etter to måneder dro vi på nok en fjelltur. I alle årene vi har vært sammen, har vi vært på fjellet hver eneste høst/sommer. Vi fantaserte tidlig om å eie vår egen hytte, men at drømmen skulle bli til vikelighet allerede i 2015 hadde vi aldri trodd.

Nå har vi vært hytteeiere i snart fire år, og vi blir aldri lei av å sitte på terrassen og bare se på fjellene. Det er den beste investeringen i livskvalitet vi noensinne har gjort. En plass for oss selv, vårt eget paradis, stille og rolig.

Vi har begge forelsket oss i Vang. Jeg blir alltid lei meg når vi skal dra fra hytta, det føles aldri som om vi har «nok» tid. Mulighetene er mangfoldige året rundt.

Denne helgen har vi hatt vår første tur på fjellski, på fjellet som ligger rett bak oss, Slettefjell. Det ble en helt magisk dag. Fjellskiene tok oss ut av løypene i urørt vinterterreng, med magisk utsikt til 2000-metere på den ene siden og Vangsfjella på den andre.

En dag skal vi nok bo her, det er drømmen på sikt. Fjellene har alltid hatt, og kommer alltid til å ha en magisk tiltrekningskraft på oss.

«De som har følt hva livet blant tinderne er,
eller kan være for et menneske,
behøver ikke lese om det, og de som aldri har følt det, vil så likevel ikke forstå»
~ Carl Wilhelm Rubenson

Tekst tilrettelagt av:
Lene Hovi
Valdres Natur- og Kulturpark
redaksjonen@valdres.no

Nyheter Fra Valdres

se Valdresnyheter

News

april 2024

  • Vil at flere skal gjøre som herTorsdag, 18. april 2024

    Både private eiere av kulturminner, samt lag og foreninger, har søkt om midler til istandsetting og restaurering de siste årene,…

  • Rydd - og tjen en slump med REN samvittighetOnsdag, 17. april 2024

    Å rydde plastsøppel og avfall langs etter elver og vassdrag er viktig for vannkvalitet og dyreliv i regionen, samt veldig digg for…

  • E16 ut av Fagernes og inn i NTP Mandag, 8. april 2024

    Nok en gang står E16 Fagernes sør-Hande utenfor Samferdselsdepartementets plan for de neste 12 årene, Nasjonal…

mars 2024

februar 2024

>
>
>
visitvaldres